Welkom op de website van Mill technisch beheer, specialist in bouwkundige- en technisch onderhoud.

Mill technisch beheer ondersteunt VvE-beheerders, Vastgoedeigenaren en VvE-bestuurders met hun vastgoedonderhoud. Wij bieden ondersteuning bij lekkages, bij brand-, glas-, inbraak- of stormschade, controleren de conditie van (woning)complexen en stellen aan de hand van deze inspectie een grondig en op maat gemaakt meerjarenonderhoudsplan (MJOP) op.

Wanneer wij het (klein of groot)onderhoud gaan begeleiden, bespreken wij vooraf met onze opdrachtgever de noodzaak en de planning van de uit te voeren werkzaamheden. Mill technisch beheer zorgt ervoor dat het vastgoed (appartementencomplexen en bedrijfspanden) in een perfect staat wordt gebracht en gehouden. Wij conformeren ons aan de VCA-eisen (Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers), wat betekent dat de werkzaamheden op een juiste en veilige wijze zullen worden uitgevoerd. Graag bieden wij u een persoonlijke en klantgerichte dienstverlening, waarbij wij u tot dienst zijn en voldoen aan uw behoeften!

Hebt u een vraag, wilt u een offerte aanvragen of wilt u graag gebruikmaken van onze dienstverlening, neem dan telefonisch contact met ons of gebruik het Contactformulier.

Hebt u een vraag, wilt u een offerte aanvragen of wilt u graag gebruikmaken van onze dienstverlening? Neem dan telefonisch contact met ons op of gebruik het contactformulier.

Logo Mill Technisch beheer

Home
Contact

Onze Diensten
Schadeherstel
Inspecteren en adviseren
Uitvoeren en begeleiden

Vacatures

Copyright © 2020 Mill Technisch Beheer All rights reserved.

Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy

LinkedIn

Contact
contact@milltechnischbeheer.nl
+31 6 14 81 62 22

Postadres
Postbus 105
6700 AC Wageningen

BTW nummer: NL003139382.B.86
KVK: 77040074