Meerjarenonderhoudsbegroting en meerjarenonderhoudsplan (mjop)

Om goed planmatig onderhoud uit te kunnen voeren is een goed MJOB noodzakelijk. Een MJOB wordt jaarlijks bijgesteld. Met het opstellen van een MJOP wordt inzicht verkregen in de onderhoudsbehoefte van een gebouw, maar ook de installaties en het omliggende terrein over een langere termijn.

In principe gaat het om het vaststellen van de orde van grootte van de benodigde financiële middelen voor onderhoud in relatie tot tijd. Voordat er een meerjarenonderhoudsplan wordt opgesteld wordt er eerst een afspraak gemaakt voor een visuele inspectie conform de NEN2767 van het complex of pand. Hierna wordt een eenduidige verslaglegging gemaakt inclusief foto’s van de eventuele gebreken. Door het gebruik van foto’s krijgt u een duidelijk inzicht van de gebreken, daarnaast adviseren wij u over herstel en/of renovatie.

Om een goede communicatie te waarborgen kunt u om uitleg vragen en eventueel meelopen tijdens de inspectie. Aan de hand van deze verslaglegging stellen we een planning op waarin de te verwachten kosten worden opgenomen.

Wij conformeren ons aan de VCA eisen Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers, wat betekent dat de werkzaamheden op een juiste en veilige wijze zullen worden uitgevoerd. Wilt u graag een offerte voor een meerjarenonderhoudsplan ontvangen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan en ontvang een voorbeeld van een MJOP.

Hebt u een vraag, wilt u een offerte aanvragen of wilt u graag gebruikmaken van onze dienstverlening? Neem dan telefonisch contact met ons op of gebruik het contactformulier.

Logo Mill Technisch beheer

Home
Contact

Onze Diensten
Schadeherstel
Inspecteren en adviseren
Uitvoeren en begeleiden

Vacatures

Copyright © 2020 Mill Technisch Beheer All rights reserved.

Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy

LinkedIn

Contact
contact@milltechnischbeheer.nl
+31 6 14 81 62 22

Postadres
Postbus 105
6700 AC Wageningen

BTW nummer: NL003139382.B.86
KVK: 77040074