Inspecteren en adviseren

Exterieur
Het inventariseren van vastgoed gebeurt zo uitgebreid mogelijk en aan de buitenzijde van de complexen. Hierbij worden alle elementen, zoals ramen, deuren, kozijnen, beglazing, schilderwerk enz. benoemd en van die elementen worden de hoeveelheden bepaald. Dat gebeurt zowel op locatie als vanaf tekening. Op locatie worden foto’s gemaakt, welke in een rapport worden verwerkt.

Interieur
Inventariseren van het interieur, met name de algemene ruimten hoort daar uiteraard ook bij. Denk aan liften, wandafwerkingen, plafonds, vloerbedekking, verlichting, installaties, trappen enzovoort. Inventariseren van het onderhoud en vervanging van interieur komt vaak voor bij trappenhuizen, portieken, entrees, fietsenbergingen enz.

Resultaat
Het resultaat van een inventarisatie is een overzichtelijke rapportage met een lijst van waargenomen elementen (en hun gebreken). Inventarisaties worden gedaan ter verzameling van bruikbare informatie en hoeveelheden. Inventarisaties worden gedaan conform de conditiemeting NEN2767.

Nulmeting (of complex ronde)

Meerjarenonderhoudsbegroting en meerjarenonderhoudsplan (MJOB/MJOP)

Hebt u een vraag, wilt u een offerte aanvragen of wilt u graag gebruikmaken van onze dienstverlening? Neem dan telefonisch contact met ons op of gebruik het contactformulier.

Logo Mill Technisch beheer

Home
Contact

Onze Diensten
Schadeherstel
Inspecteren en adviseren
Uitvoeren en begeleiden

Vacatures

Copyright © 2020 Mill Technisch Beheer All rights reserved.

Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy

LinkedIn

Contact
contact@milltechnischbeheer.nl
+31 6 14 81 62 22

Postadres
Postbus 105
6700 AC Wageningen

BTW nummer: NL003139382.B.86
KVK: 77040074